Wednesday, 13 November 2013

.. U.R.U.T ..

ASSALAMUALAIKUM..

Hurmmm..
Tugas mengupdate blog makin xcantek prestasi ni..
ekeke..
Sebulan sekali baru nak hupdate ni..
Silap2 nanti ada yang setahun sekali pulak kang..
Ngeeeeee...

URUT..

Semalam.. Ana pegi urut..
Best tau!!
Makcik ni sempoiii je..
Ana urut ngan dia pon banyak gelak je..
Tapi gelak bukan bermakna tak sakit hokeyh!!

Tapi boleh jadi Ana sakit sbb Ana dah lama x urut..
Banyak urat tesimpol bak kata makcik tu semalam..

Ok..
Malas nak bebel panjang..
Korang pon bosan kang nak baca kan??

Permulaan pertama semalam..
Makcik tu suruh Ana baring telentang..
Opkos la berkain batik sahaja..
Seksi I tetibe u olssssss...
Dah baring tu,makcik tu terus tekan kat area pusat Ana..
Dia tekan,dia raba sana sini sambil pejam mata menghayati perut ku..
Yang kembong dan muncit itu..
Ekeke..

Pastu makcik tu pon cakap..
"Rahim ko normal je ni..
Kedudukan cantik..
Tak atas sgt,tak bawah sgt,,
Tapiiiiiiii....
Telur ko sikit la dik.."
Sambil cebek2 muka makcik tu..
leh bayangkan x??

Ana pon iyekan aja kata2 makcik tu..
Pastu dia amik batu tungku..
Dia letak atas perut..
Ahhhhhhhhh...
Bestnya rasa suam2 batu tu..
Dia gosok2 batu tu..
Dia tekan2 kat area ovari..
Best nya best nya best nyaaaaaa.....

Makcik tu cakap lagi..
"Ko ni banyak angin ni..
Urat banyak tegang..
Perut pon tegang ni..
Pusing belakang..Meniarap pulak.."

Ana pon menurut perintah je..

Dia gosok2 lagi batu tungku tu kat belakang Ana..
Best nya best nya best nyaaaaaa.....
Pastu Ana rasa ada benda lain yg dia gosok..
Macam penutup botol pon ye..

Bila lalu kat 1 area tu,
Bende tu keluar punyi "plup plup plup"
Ana mcm teruja gila nak tau apa minatang tu..
Masa dia bunyi  "plup plup plup" tu,
Makcik tu cakap area situ banyak angin..

Pastu makcik tu urut..
Dia urut belakang Ana..
Dia tarik dari pinggang naik ke dada..
Pastu dia tekan..
Prakkkkkk...
Bunyi tulang bederap..
Dia tarik lagi naik sampai bahu..
Dia tekan lagi..
Prakkkkkk...
Bunyi lagi kat bahu..
Ahhhhhh...lega beb wa cakap lu..
Best nya best nya best nyaaaaaa.....

Pastu Ana pusing depan balik..
Mata Ana menggagau cari minatang "plup plup plup" tu..
Pastu Ana nampak la cawan kecikkk je..
Bende tu la rupanya..
Huhu..

Pastu makcik tu urut balik yg belah depan..
Suprisingly, dah xsakit sgt dah!!
serius!!
percaya la cakap kakton!!

Pastu dia urut tangan..
Kaki..
Banyak rupanya urat Ana yg tersimpul..

Bestnye makcik ni..
Sebab bila kita sakit,dia xtekan kuat..
Cukup sekadar kita leh tahan sakit tu..
Sebab separuh tempat Ana g urut..
Bila kita cakap sakit..
Lagiiiiiii dia nak tekan kuat2..
Bikin hati rasa nak tapakkan kaki kat dia!!
Huh..

Ok..
Settle urut,makcik tu turunkan ilmu..
Dia suruh Ana diet sikit..

Ni pesanan makcik tu yg Ana nak share ye..

JANGAN SESEKALI MAKAN PIL HORMON..
Pil yg bagi period turun la ape la..
KALAU BOLEH!!
Sebab ada orang tak sabar..
Tak sabar nak start new cycle..
So langkah terbaik adalah makan ubat turun darah..
Sebab makcik tu cakap nanti period kita makin xcantek..
Nak harap kat ubat jugak..

JANGAN MAKAN KFC ATAU FASTFOOD..
Ana ni kadang2 mmg suka..
KFC la,MCD la,Burger King la,Wendys la,Pizza la,Dominos la..
Sedap woooooo...
Tapi yg sedap tu la tak elok kan??
Ok..Akan daku belajar menentang makanan2 ini..

BERSAMA PADA TARIKH GENAP..
Ni Ana sukeeee sgt nak share..
Makcik tu cakap, telur kita akan keluar masa hari GENAP..
Maknenye dia suruh bersama masa date
2,4,6,8,10,12,14,16,18,20,22,24,26,28,30..
Date yg genap la kan..
Ana pon xtau mana makcik ni leh wat kesimpulan pasal ni..
Tapi dia urut dah 30y lebih kan..
So kita tawakal je la..

POSISI KETIKA BERSAMA..
Makcik tu siap ajar position hokeyh!!
Ana n hubby lak naik segan silu..
Dia selambe dekkkk je explain..
Makcik tu cakap position suami mcm biase..
Tapi yg isteri kene mengiring..
(Kalau xpaham,korang search la pic position ni camne k..
Sogan den nak tepek pic dalam ni..ekeke..)
Pastu letak bantal bawah punggung..
Mengiring ke kiri ke, kanan ke, xkisah..
Asalkan mengiring..
Lepastu jgn bangun..
Maintain mengiring dan bantal pon maintain bawah punggung..
Paling sekejap pon 30minit..
Sebab bila kita mengiring,kita membantu sperm cepat sampai ke ovari kita..
Makcik tu cakap lagi,sperm nak pergi ke ovari tu bukan dekat..
Dalam perjalanan tu,ade yg mati la ape la..
So dgn cara tu,secara tak langsung kita bantu jugak sperm tu..
Dalam hati Ana, "Logik jugak kan??"

Pastu,
Selama ni ramai tertanya2 kan..
Kenapa selalu air mani akan meleleh keluar kan??
Ni pon makcik tu explain tau!!
TANPA ANA BERTANYA!!
Makcik tu cakap, pancutan yg PERTAMA saja mempunyai sperm yg hidup..
Yang berjuta2 tu..
Pancutan ke dua,tiga,empat dan seterusnya kosong..
Takde sperm pon..
So yg meleleh tu adalah yg kedua,tiga,empat tu..
So no worries la pasal tu kan??

Tapi serius la..
Ana kagum la dgn makcik ni..
Ana xtau la dia dulu mmg kerje hospital gynae ke apa..
Sebab dia siap explain bentuk sperm tu camne..
Dia cakap ade kaki la..
Memang teruja la dgn makcik ni..
Dah la sempoiiiii je..
Senang kata,best la dgn dia!!

Makcik tu pesan lagi..
BD jangan hari2..
Sebab nak jaga kualiti sperm tu..
Kalau bd hari2,nanti sperm cair..
Kuantiti pon xbanyak..
Paling cantik kalau nak bd,selang sehari..

Lagi!!
Masa makcik tu tengok telur Ana kan..
Dia cakap "Ade ni telur ko ni..
Ade denyut ni maknenye ade la.."
Pastu Ana tanya balik..
"Telur pon ade denyut ke cik??"
Makcik tu angguk beria..
Orang dah biasa urut kan..
Mesti la dia expert..
Kita ni je yg blur2..

Tapi ni semua petua dan pesanan je..
Yang menentukan tetap Allah swt kan..
Kita berusaha je la..
Selebihnya berserah pada Dia jugak..

Ehhhh...
Macam dah panjang lak Ana bebel..
Tadi cakap nak ringkas je..
Hehe..
Excited lebih lak cite pasal makcik tu..

Ok korang..
Babaiiii..



4 comments:

  1. assalam...boleh x nak mintak alamat dan no fon makcik urut tu..sy ada problem tu kesuburan...=(

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..
      sorry ye lambat reply..
      leh tinggalkan no phone awak kat email ana..
      ananinonunina@gmail.com
      nanti ana bagi no. makcik tu..

      Delete
  2. Salam ana..blh x nk tahu makcik urut ni kt area mne ye..trime ksh:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. makcik urut ni dekat PPR Sri Labuan kalau xsilap..
      kat cheras,KL..

      Delete