Thursday, 15 November 2012

SALAM MA'AL HIJRAH

assalamualaikum..

alhamdulillah,masih diberi kesempatan bernafas dimuka bumi allah ini..dan masih diberi kesempatan untuk membuka "buku baru"..

semalam ana dapat 1 berita gembira..tengah sedap2 lunch semalam,dapat call from CIDB (Construction Industry Development Board)..call 2 untuk bgtahu yg ana berjaya dipilih untuk berkhidmat kat CIDB..memang tengah tercari2 kerja dlm sektor awam..walaupun CIDB bukanla fully gov,tapi benefit yg ade lebih kurang dgn gov..xkisah la..tu xpenting..yg penting,REZEKI..ini rezeki pertama ana untuk buku baru..alhamdulillah..semoga lepasni dapat rezeki lain yg lebih bermakna..

so,hari ni cuti..walaupun cuti,ana xdapat nk ke mana-mana sebab DEMAM..ni dugaan lak..hehe..tapi xpe la..demam yg masih larat untuk berjalan..bukan demam yg sakit urat 2..

perjalanan TTC plak masih xtau nak explain cz cik P tetap x datang2..xtau la mane cik P pegi..seronok sgt sampai xnak jenguk tuan dia ni dh nak 2bulan..tedetik jugak kat ati konon2 nak wat upt lg..tapi takut hampa,padam je la niat 2..huhu..

hurmm..memandangkan xde ape nak buat,ana nak sambung tengok dvd drama korea..yg ana tengah tengok sekarang tajuk dia MASTER OF STUDY..walaupun ianya bukanla kisah cinta romantik,tapi mengisahkan perjalanan budak2 sekolah yg bermasalah bertungkus lumus untuk berjaya..bagus sgt2 cerita ni..yg penting KELAKA..ana gelakkkkk je tengok lagi2 watak BONG GU..dh le tembam,cute,klaka..hwahwa..

ok la,meleret lak..jumpa lagi..semoga anda semua menjalani kehidupan yg diberkati n diredhai pada tahun baru ini..n semoga makin melimpah ruah rezeki kita..aminnnnn..kbai!!

No comments:

Post a Comment