Monday, 6 May 2013

= LAWAK P.R.U =

..ASSALAMUALAIKUM..

Ana nak merapu lagi ni.. Kalau nak baca,baca la k.. Taknak sudah.. Kehkeh.. Tak penting pun.. Nak berkongsi cerita je..

1 hari tu, Ana on the way balik rumah dengan MR J.. Dekat area rumah tu ade la khemah 1 parti politik ni.. Bukan pasal parti politik yang Ana nak ceritakan.. Tapi perbualan antara Ana dengan MR J.. Sebab Ana nampak dalam khemah tu ade ramai pakcik2 dok tercongok sedangkan dah pukul 2pagi!! 

So perbualannya adalah :


Ana    :  Pa.. Nanti kalau kita dah tua, Pa mcm tu x?? Dok melangut kat khemah tu sampai pagi2 buta..

MR J  : Mestilah.. Pa mesti nak turun padang gak..

Ana    : Abes kalau Pa dok situ sampai pepagi, Ma camne.. 

MR J  : Ma dok umah la dengan cucu2..

Ana    : Alaaaaaa..... Ma kalau malam2 xnak la main2 dengan cucu2.. Ma nak Papa..

MR J  : Ahh!! Dah tua2 bangka nanti xdenye Ma nak pandang Pa ni.. Silap2 nanti baru nak nyendeng2, Ma cakap "ishhh orang tua ni.. Buang tebiat ke apa.."

Ana    : erk....bhahahahahahahahaha.......

** Tak lawak ke?? Tak lawak xpe la.. Tapi Ana tengah menaip ni pun Ana gelak.. Mungkin sebab Ana memang jenis suka gelak kot.. Hikhik..



Ok.. Ini lak lawak PRU tapi ade kena mengena dgn TTC.. 

Semalam Ana pergi ngundi, mcm biasa la kan.. Jari telunjuk belah kiri kita kena calit dengan dakwat.. Ana punya jari lak baekkkkk punya akak tu calitkan.. Dah sebijik macam pakai inai!!

Petang tu Ana rasa basah2 je dekat miss V ni.. So Ana pun pergi la toilet.. Konon2 nak cek CM.. Ana sauk la jari telunjuk belah kiri ni dalam miss V.. Then bila tarik keluar je jari, Ana terkejut sendiri sbb nampak "darah pekat".. tapi warna biru!! Sekali dakwat daaaaaaaa.......... Bhahahahahaha.. Xpasal2 kena tuka jari.. Kehkeh..

** Tak lawak jugak ke?? Hurmmm... Tak pe la.. Nanti Ana share cerita yang lagi lawak k.. Kalau sudi baca la.. Ngeeeeeeee.......

K to the B to the A to the I (Rap sikittttt)
..KBAI..

No comments:

Post a Comment