Sunday, 4 November 2012

Rutin AHAD!!

Assalamualaikum..

Hari ni biase2 je..mcm hari2 ahad sebelum ni..rutin wajib AHAD adalah tengok Jalan-Jalan Cari Makan (JJCM)..tadi si Iqram Dinzly (betul ke eja ni??) tu pegi GANU..ade pulak dia pegi kedai celup tepung 2..kalau la MR J tengok skali tadi,kompom die dah ngajak naik ke sana semata2 nak makan sotong tepung..haish!!

Lepas 2 melodi lak..biase la..amik tau perkembangan artis,bla bla bla..

Hari ni cuti masak sbb MR J ajak makan PIZA CHEEZY 7!!waaaaa....excited hokeyh..tapi bila dah makan 2,ana lg suka piza biase je kot sbb ana bukan seorang penggemar keju..

pas 2 jalan2 kat wangsa walk..pegi kedai buku,kedai cd,kedai bajuuuuu..last2 TERbodek MR J nak baju..dapat lak green light..naik la tanduk ku..hwahwa..beli la dua long dress..hurmm..

sekarang ni dekat dewan badminton..MR J main badminton dari pukul 6-10..sementara tunggu dia habis game,ana pon ngupdate la blog yg x seberapa indah ini..hehe..tengok blog org lain cantekkkkk je..ade luv2 la,ade katun begerak la..ana je xreti nak buat semua tu lagi..huhu..akan ku pelajari nanti..

selalunya sementara nk tunggu MR J habis game,ana layan tengok drama korea kt handphone..cerita MY GIRL..tengok bnyak kali pon xbosan..sape peminat cerita korea,wajib tengok cerita ni..and sape baru nak blaja tengok cerita korea pon wajib tengok cerita ni dulu coz ana pon permulaan tengok cerita korea adalah MY GIRL ni..lepas 2 terus jatuh cinta dengan drama korea..and now dah ade lebih 30 dvd korea kat umah..hwahwa..

perjalanan TTC??hurmm..still lagi menunggu kehadiran cik P walaupun dalam hati sangat la xnak coz harapkan ade baby dlm perut ni..tapi kene terima kenyataan yg upt -ve..REDHA..

so,ni je la bnde yg boleh di kongsi setakat hari ni..thanks pada semua yg sudi bace..PEACE!!

No comments:

Post a Comment