Monday, 4 March 2013

- ISNIN -

Assalamualaikum..

Bersiaran dari ofis ditemani milo secawan dan kertas kerja sambil perut sedang bergumbira kerana telah disumbat dengan mi bandung.. Mi Bandung pepagi?? Hehe.. Dah ade jual kat koperasi pepagi, kita beli je la..

Update perbalahan dengan MR J jumaat lepas.. Dalam pukul 3 mcm tu Ana mesej die......

Ana  :  Pa..
Mr J :  Yup..
Ana  :  g sembahyang x tadi??
Mr J :  G.. Nasib baik sedar sbb dh lelap kt umah..

Dan mesej pon berlanjutan and kami baik sendiri.. Boleh camtu?? hikhik.. Maybe hanya perbalahan kecil yang xperlu dipanjangkan.. Cuma kita ni orang pompuan kadang2 emo lebih..

So sabtu ari tu Mr J bawak ana pegi Jakel sbb Jumaat xjadi pegi cz dah spoil mood.. Ana pon sambar la kain 3 pasang then beli kain untuk buat baju raya terus.. Beli sedondon je dgn Mr J.. Tema kami tahun ini corak kain pelekat Jawa kale oren.. Nanti akan ku upload gambo kain.. ngeeee..

Hari ni maybe nak pegi lagi teman akk ofis lak and Ana sendiri nak cari tudung.. Coz ari tu ade jumpa tudung express kosong RM5 je selai.. So nak beli yg tu.. Ari tu jalan dgn Mr J xsempat pon nak belek sbb cuaca panas.. Lagipun Mr J penat sbb pagi tu die keje..

Ok la.. Ana nak buat keje.. Data pon dah melambak dapat ni.. So nak kene update.. Sambung nanti.. tata.. 

No comments:

Post a Comment